Getuigenissen

Beroemde citaten


 De ongedwongen sfeer was erg aangenaam. Het contact voelde vanaf het begin vertrouwd. De praktische en doelgerichte aanpak van Guy past goed bij mijn instelling en persoonlijkheid. Dankzij dit groeitraject durf ik meer opkomen voor mezelf en kan ik beter mijn grenzen afbakenen, zowel thuis als op het werk. Veerle, 34 jaar.

 

Iedereen van ons beschikt over twee levens. Ons tweede leven start op het moment  dat we ons realiseren dat we maar één leven hebben .

M.H. Barbar, avonturier.


Iedereen heeft vroeg of laat in zijn leven wel eens een klankbord nodig. De inzichten die ik heb verkregen tijdens het groeitraject hebben er voor gezorgd dat ik terug prioriteiten kan stellen en dat ik belangrijke zaken niet meer uitstel - Kevin, 42 jaar.

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Verandering begint in de eerste plaats bij jezelf . 

Albert Einstein, wetenschapper.


Dankzij fijne gesprekken en oefeningen kon ik achterhalen wat me zoveel stress geeft. Guy en ik zochten ook uit hoe ik daar beter mee kan omgaan. Het heeft mijn leven, en mezelf, grondig veranderd. Had ik maar eerder een coach gehad - Katrien, 38 jaar.

The trouble with not having a goal is that you can spend your live running up and down the field and never score.

Bill Copeland, dichter & schrijver.


De no-nonsense aanpak van Guy heeft mij geholpen een beter inzicht te krijgen in mezelf en mijn limiterende gedachten.  Het plan dat ik heb opgesteld tijdens mijn groeitraject zorgt ervoor dat ik stap voor stap mijn doel kan realiseren - Liesbeth, 29 jaar.

Your time on earth is limited. Don't waste it

living someone else's live.

Steve Jobs, oprichter Apple.


Al een tijdje was ik niet meer gelukkig op mijn werk. De gerichte en inspirerende vragen van Guy hebben mijn ogen doen opengaan. Ik heb voor mezelf beslist dat ik vanaf nu op professioneel vlak  gebruik ga maken van mijn talenten, beter laat dan nooit - Patrick, 40 jaar.

Insanity is doing the same thing, over and over again,

and expecting different results.

Albert Einstein, wetenschapper.