Aan een groeitraject Persoonlijk Leiderschap gaat steeds een kosteloos kennismakingsgesprek van 30 minuten vooraf. 

 

Volgende 5 thema's komen aan bod tijdens dit eerste gesprek:

  • Toelichten van mijn aanpak, methodiek en ethiek.
  • Jouw vraag of doelstelling in kaart brengen.
  • Jouw verwachtingen en motivatie onderzoeken.
  • Evalueren of er een klik is tussen jou en mij als coach: beide personen moeten elkaar vertrouwen, respecteren en elkaars meerwaarde inzien.
  • Afspraken maken over het verdere verloop van jouw groeitraject   

Jouw groeitraject bestaat vervolgens uit een serie van gezamenlijke gesprekken in combinatie met inspirerende oefeningen en opdrachten. De verworven inzichten worden als basis gebruikt voor het opstellen van een persoonlijk groeiplan. Dit plan bied je de mogelijkheid om stap voor stap jouw doel te realiseren of om een antwoord te vinden op jouw vraag. Tijdens jouw traject gaan wij met dit groeiplan ook actief aan de slag met als finale doel:  de beste versie van jezelf ontdekken en ontwikkelen!

 

Een gesprek duurt telkens 60 – 90 minuten en kost 50€. De frequentie en het aantal gesprekken is afhankelijk van je behoefte en de aard en ernst van je hulpvraag. Gesprekken kunnen doorgaan bij mij op kantoor, bij jou thuis, in de natuur,...

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!