Herbrondag: mindful omgaan met je tijd

“Alleen jij hebt de sleutel tot een leven met meer tijd, meer rust en minder stress in handen.

Niet de klok blindelings volgen, maar bewust kiezen hoe jij de tijd invult, daar draait het om.”

 

Heb jij ook het gevoel dat je het te druk hebt? Dat je dient te rennen en te vliegen? Ben je regelmatig moe en uitgeput of heb je last van stress? Heb je weinig of geen tijd over voor de belangrijke of mooie zaken in je leven? Klinkt dit herkenbaar? Heel veel mensen hebben last van de gevolgen van de dagelijkse ratrace. Besef dat je leven niet eindeloos is. En tijd jouw meest kostbare bezit.

 

Het doel van deze herbrondag is om je te inspireren en uit te dagen om bewust na te denken hoe jij omgaat met jouw tijd. En hoe je die wil gaan invullen.

 

Tijdens deze dag bundelen Sofie Van Mensel (www.per-neser.org) en Guy Knaepkens (www.aragroeitraject.be) hun kennis en ervaring en laten ze je op een laagdrempelige en inspirerende manier kennis maken met het beste van twee werelden: mindfulness en time management.

 

Mindfulness gaat om aandacht of opmerkzaamheid en brengt je meer focus en rust, waardoor je leert effectief schakelen tussen doen en niet doen. Time management gaat over wat je wil bereiken in de tijd waarover je beschikt en hoe je dat gaat aanpakken. Het leert je keuzes maken en prioriteiten stellen, plannen en organiseren, tijdrovende gewoontes doorbreken en rust inbouwen.

 

De combinatie van mindfulness en time management geeft je talrijke inzichten en praktische tools om vanaf nu effectief en efficiënt met je tijd en aandacht om te kunnen gaan. Hierdoor ervaar je minder stress, kom je geestelijk en lichamelijk tot rust en maak je tijd voor de belangrijke zaken in je leven.

 

Praktische informatie:

Inschrijven via info@per-neser.org of info@aragroeitraject.be

Prijs: 90€

Datum: zaterdag 21 maart 2020 van 9.30u tot 16.30u

Locatie: Gestelstraat 52 - 2250 O.L.V.-Olen

Breng mee: Losse kledij , yoga matje , dekentje, schriftje en schrijfgerief.

OPGELET: SLECHTS 10 PERSONEN KUNNEN DEELNEMEN

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0