Voordat ik sterf, wil ik...?

Hoe zou jij deze zin verder aanvullen: 'Voordat ik sterf, wil ik...'?

 

Voor meer inspiratie, bekijk de TED talk van Candy Chang!

 

Indien je bij het beantwoorden van deze vraag hulp nodig hebt van een coach, stuur een mail naar info@aragroeitraject.be.

 

Ter informatie: het initiatief voor de ‘Before I Die Wall’ komt van Candy Chang, een kunstenaar uit New Orleans. Zij verloor begin deze eeuw iemand van wie ze heel veel had gehouden, en dacht daardoor een tijd veel na over de dood. Het leidde tot het idee voor een ‘Before I die I want to… Wall’. Ze startte in haar eigen woonwijk met wat hout, schoolbordkrijt en een sjabloon met de tekst ‘Before I die I want to…’. Voorbijgangers konden de zin met krijt aanvullen, en zodoende hun persoonlijke wensen en gedachten opschrijven. Dat gebeurde volop, en daarmee startte een initiatief dat wereldwijd navolging kreeg. Op vele honderden plekken op de wereld hebben inmiddels dergelijke – tijdelijke – muren gestaan.  Er staan vele voorbeelden op een speciale website www.beforeidieproject.com

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0